zaterdag 21 april 2012

Het Echte Anti-Kankerdieet

Zin En Onzin Over Voeding En Kanker

Een ongezonde voeding is, na roken, de belangrijkste vermijdbare oorzaak van kanker. Liefst 20 procent van alle kankergevallen is te verklaren door een ongezond eetpatroon. Kranten en bladen pakken om de haverklap uit met ‘wetenschappelijk bewezen’ adviezen. Maar welke tips werken echt?

Prof. dr. David Khayat, dé autoriteit op het vlak van kanker en kankerpreventie, reikt in dit boek eenvoudige voedingsadviezen aan, gebaseerd op meer dan 30 jaar wetenschappelijk onderzoek. Hij zet glashelder de zin en onzin over voeding en kanker uiteen, en toont hoe kleine aanpassingen in onze dagelijkse eetgewoonten een wereld van verschil kunnen maken.

Het echte antikankerdieet is een eyeopener voor wie bewuster met voeding wil omgaan, en voor eens en altijd het antwoord zoekt op vragen als:
- Is melk echt goed voor elk?
- Waarom is vers fruit niet altijd gezond?
- Verkleint rode wijn de kans op kanker of juist niet?
- Waarop moet u letten als u wokt?
- Welke vissoorten vermijdt u beter?
- En is het negatieve imago van (vooral rood) vlees terecht?

‘Als je de adviezen van dit boek volgt, garandeer ik je dat je het risico op kanker op de efficiëntst mogelijke manier reduceert.’ – prof. dr. David Khayat



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen